IN A GALAXY FAR FAR AWAY…

28 Απρ.

Έλα έλα να σου πω! Να δεις τι νούμερα κυκλοφορούν ανάμεσα μας…

Χθες το βράδυ γινόταν ένα πάρτυ της ωραιότατης-όχι αυτό δεν είναι ειρωνία- Κlik Records για τα 4α γενέθλια της στο Galaxy σε δύο stages αίθουσες δηλαδή, το μαγαζί του σούπερ γουάου ξενοδοχείου Hilton(μόνο που λέω τ’ όνομα μου ‘ρχεται να ξεράσω). Ε και ήμασταν από τους-ναι αυτό είναι ειρωνία- εκλεκτούς που θα παρευρίσκονταν εκεί αφού είχαμε κάποιες προσκλήσεις από τον best. Η λίστα των DJs ήταν εντυπωσιακή..Μιχάλης Δέλτα, G-Pal, ΑΜΧ, Νίκος Διαμαντόπουλος, Dousk, Serafim Tsotsonis, unset Blvd κλ κτλ..Και τελικα ο ενθουσιασμός έμεινε μόνο εκεί και στο promo cdάκι που μας δώσανε. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ-προσεξε με- F A C E Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ. Βγήκαμε από το ασανσερ-που ήταν σαν να ήμασταν σε λούνα παρκ,ξέρεις αυτα τα σκαμπανεβάσματα στο στομάχι- και ήταν ουρά έξω από την κύρια αίθουσα. «Περάστε κι απ το άλλο stage» φωνάζει ένας από τους 5 κουστουμάτους μόλις έφτανες στην πόρτα. Το οποίο άλλο ήταν ένας χώρος 2Χ2, 5-6 άνθρωποι μέσα,πολύ ήρεμα πράματα και κανείς στην πόρτα. «Δε μπορείτε να μπείτε είναι γεμάτο» φωνάζει ένας άλλος στο κύριο stage κι εν τω μεταξύ ήταν τόσο ηλίθιος γιατί ο χώρος είχε τζαμαρίες κι έβλεπες τι γινόταν που κάθε άλλο παρά τίγκα ήταν. Κάτι γλοιώδεις τύποι που σε κοιτάζαν από πάνω μέχρι κάτω, δεν αφήναν άτομα να μπουν να βρούν την παρέα τους που τους φώναζε από τα τζάμια και το κορυφαίο: πάει να μπει ένας τυπάκος χύμα, με τζιν, κοντομάνικο και μια τεράστια τσάντα, τον σπρώχνει ο ένας απ’ αυτούς για να μη μπει και γίνεται ρόμπα μόλις του λέει ο δεύτερος: «Μα είμαι ένας από τους DJ!». Τι να κάνουμε τι να κάνουμε, περιμενανε και κάτι άλλοι να τους πούμε αν γίνεται να ρθουν χωρίς πρόσκληση, τα παίρνει η Τσου και πάει και λέει σ’ έναν faceato :

-Ξέρετε θέλουμε να μπούμε,

-Ναι πηγαίνετε στο άλλον και ξαναπεράστε

-Έχουμε προσκλησεις

-Δεν έχει να κάνει όλοι έτσι είναι, μην κάθεστε εδώ προχωρήστε από κει

ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 50 ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ.Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ GUEST LIST,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΒΑΖΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 35-ΓΙΑΠΙΣ/ΓΙΑΠΙΣΣΑ-ΨΩΝΑΡΕΣ.

Όλο και πιο πολλοί άρχισαν να δυσανασχετούν και να ξενερώνουν, πάμε να φύγουμε ρε είπα που θα καθόμαστε να παρακαλάμε τα ζώα και κάποιοι το αποφασίσαν πριν καν το πω και φεύγανε βρίζοντας. Ήρθε η σειρα μου για διάλογο με έναν καθυστερημένο της πόρτας

-Θέλουν να ρθουν κάποιοι φίλοι χωρίς πρόσκληση όμως, τι γίνεται με την είσοδο

– (με ύφος πολλών καρδιναλίων) Όχι εντάξει..Ε βασικά έχει λίγο face..

-……

-Δε ξέρω δε ξερω (και κοιτάει αλλού)

ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ FACE??? ΓΟΥΑΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Πολύ κάτσαμε , φεύγουμε επιτέλους απο την ηλίθια κυρίλα του ξενοδοχείου,ζήσαμε μεγάλες στιγμές,θα σας ξαναρθουμε σίγουρα, να μας περιμένετε εκεί στο ναό του face. Αποχωρούμε αηδιασμένες και σκάσαμε στα γέλια στο λόμπι γιατί είχε μια έκθεση σ ένα βάθρο που δε ξέραμε αν επιτρέπεται να πάμε να τη δούμε και σε κάποια φάση περνάει κάποιος ντυμένος καουμπόυ κατευθείαν από γουέστερν του Τζον Γουέιν. Λέει η Τσου του ξενοδοχείου θα ‘ναι κι άρχισε να τον ρωτάει για να της απαντήσει μετά από ώρα απορημένος στ αγγλικά «I don’t know». Συνεχίζει αυτή στη γλώσσα του «Can I step on this?» και τέτοια αλλά έλαβε μόνο ένα απορημένο βλέμμα που αποχώρησε μετά από λίγο μάλλον για το σαλούν με τις μπότες ντουπ ντουπ ντουπ..Μάλλον έπρεπε να του πούμε να βγάλει τ’ όπλο του και να πάει πάνω εκεί στο γαλαξία της υπερυψωμένης μύτης να βάλει μια τάξη!

7 Σχόλια to “IN A GALAXY FAR FAR AWAY…”

  1. tsou 28 Απριλίου, 2007 στις 9:43 μμ #

    χαχαχα..πες τα ρε lo-li.με τα animaux.κομπλεξικοί όλου του κόσμου ενωθείτεεεε!δεν πειραζει όμως,εμείς φύγαμε κυρίες!και χαλάλι,γιατι αυτό που ακολούθησε μετά..άξιζε τον κόπο.όσο για τον αλλοδαπό,δεν φταίω εγώ αν αυτός κυκλοφορούσε με την Άρτα και τα Γιάννενα πάνω του μες στο ξενοδοχείο!υπέθεσα οτι έχει σχέση με την έκθεση!οτι ήταν μασκαρεμένος!δεν πειράζει,πρώτη φορά γίναμε ρόμπα?…

  2. tf 29 Απριλίου, 2007 στις 12:34 μμ #

    Αχ βρε Κικίτσα τι τράβηξες! Πολύ σπάσιμο… μου θυμίζει εμένα και τη παρέα μου όταν περιμέναμε έξω από τεχνόπολις για το after-eurovision πάρτυ πέρυσι. Φυσικά δε μπήκαμε ποτέ ούτε εμείς ούτε πολλοί άλλοι (που είχαμε παρακολουθήσει τη διοργάνωση και είχαμε δικαίωμα με το εισητήριο να μπούμε), αλλά ο,τι κάναμε μετά μου έμεινε πραγματικά αξέχαστο, πέρασα άψογα και σίγουρα ήταν καλύτερα από το να μπαίναμε μέσα μ’ ένα τσούρμο ψωνάρες και δήθεν άτομα.

    Τελικά το event στο Hilton δεν έπρεπε να λέγεται «life on remix» αλλά «life full of pricks».

    😉

  3. loli9 29 Απριλίου, 2007 στις 10:47 μμ #

    tsou->Κυρίες με κ κεφαλαίο! ΑΑΑ…ναιαι..το μετά ήταν τεεελειοο..μη γελάς!

    tf->eurovision party? Α εδώ μου τα χαλάς αγαπημένε γειτονάκο..χαχα

    όντως «life F U L L OF P R I C K S»!

  4. tf 30 Απριλίου, 2007 στις 7:22 πμ #

    Καλά δε πήγα κι ως συμμετοχή! 😉

  5. dilated 1 Μαΐου, 2007 στις 12:48 πμ #

    Δηλαδή καλά που έμεινα στο κρεββάτι μου τελικά έ;

  6. loli9 1 Μαΐου, 2007 στις 7:00 μμ #

    tf-> Έλα ρε πλάκα κάνωωω:-)

    dilated-> Την καλύτερη δουλειά έκανες! Άσε που γλιτώσαμε και το ξύλο…γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να κάνει ένας τόσο σέξυ και brutal άντρας όταν νευριάσει…:-Ρ

  7. tsou 2 Μαΐου, 2007 στις 12:09 μμ #

    το σεξυ και brutal ξαναπες το!χιχι

Σχολιάστε