Ο Gondry πάει τη Bjork στη σελήνη!

18 Αυγ.

Είναι κάπως οξύμωρο το ότι ο Michel Gondry δεν έχει καν Ipad κι ούτε πρόκειται ν’ αποκτήσει σύντομα( Είναι από τα πράγματα που με κάνουν να φρικάρω λέει χαρακτηριστικά) και δέχτηκε να γυρίσει το καινούριο βίντεο κλιπ της Bjork. Κι αυτό γιατί όπως έχουμε ξαναπεί το καινούριο της άλμπουμ «Biophilia» θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ipad αφού τα κομμάτια του θα είναι παράλληλα applications στο apple σύμπαν.

Αν το σκεφτείς μπορεί να κάνει παράξενα και σουρεάλ βίντεο αλλά πάντα έχει στοιχεία που παραπέμπουν στην πραγματικότητα όπως έχει κάνει με προηγούμενα της Bjork (Human Behaviour, Bachelorette) αλλά και με άλλων όπως το Fell in love with a girl των White Stripes και «Heard em say» του Kanye West.

Στο «Crystalline» που σε κάνει ν αναφωνείς πως τα κατάφερε πάλι αυτή η Bjork και δημιούργησε ένα δικό της μουσικό κόσμο, πάει την επί 20 χρόνια φίλη του στο διάστημα μέσα σε προστατευτικές φούσκες , παίζει με τις ακτίνες φωτός και τους κομήτες , δείχνει σχέδια που θυμίζουν παιδικά παιχνίδια και παίρνει λίγα στοιχεία από βιντεοκλιπίστικη αισθητική 80ίλας. Το όλο αποτέλεσμα προέκυψε μετά από πολλές συζητήσεις με την Ιρλανδή genius, γυρίζοντας το κάθε πλάνο ξεχωριστά κι αλλάζοντας τα φώτα στο φιλμ. Για δες..

Σχολιάστε